Opleiding Logistiek medewerker

Ehab: “De periode met MVO heeft mij zelfverzekerder gemaakt”

Ehab is tien jaar geleden vanuit Irak naar Nederland gekomen. Hij heeft de opleiding logistiek medewerker gevolgd bij ROC en vervolgens een zijn eerste arbeidscontract gekregen bij MVO Solutions. Uiteindelijk heeft hij een vaste contract gekregen bij zijn huidige werkgever TNT.

Via het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen kwam Ehab in contact met MVO Solutions. In de eerste periode is hij vooral veel naar school gegaan en heeft hij theorielessen via MVO Solutions gevolgd. Vervolgens is hij aan het werk gegaan bij TNT als logistiek medewerker.

“Door de theorie kan ik ook na TNT verder leren en op andere plekken solliciteren. Ik doe eigenlijk alles wat er in het magazijn nodig is: laden, lossen, met de heftruck werken. Het laden vind ik het allerleukst! Dan komt het neer op goed bedenken hoe je de pallets neerzet."

Ehab werkt met een team van wel 190 collega’s, zowel vrouwen als mannen. “Je moet gewoon je best doen, op tijd komen en op tijd je pauzes nemen. Het traject met MVO Solutions was goed voor mijn zelfvertrouwen, ik heb veel over mezelf geleerd.” Wil je meer weten over deze opleiding? Lees hier verder op pagina 5 van het productenboek.

Recente berichten

Meer informatie? Stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op!